Rochii de mireasa de la brandurile cu renume mondial Pronovias si Gruppo Rosa Clara

Ziua nuntii este cea mai importantă zi a vieţii tale, o zi care va genera bucurii ţie, familiei şi prietenilor pentru mulţi ani nu doar din motivul unui inceput fericit, dar si din motivul ca AI FOST CEA MAI FRUMOASA MIREASA!!!!. Pentru această ocazie specială cea mai importantă decizie ţine de alegerea rochiei de mireasă. Din acest motiv am creat Salonul Feerie din Chisinau, unde găseşti o gamă largă de rochii de mireasă, accesorii (voal, coliere, tiara,manusi, bolero, evantai, etc) care iti va asigura o imagine perfectă in context cu rochia de mireasă aleasă.

In salonul Feerie poţi alege dintr-o mare varietate de stiluri de rochii de mireasă: tradiţional, romantic, modern, stil grecesc, stil elegant, etc. dupa colecţiile celor mai renumite branduri: Pronovias, Gruppo Rosa Clara. Puteți să procurați rochia care v-a păcut în salonul nostru, sau sa consultați catalogul și să ne împărtășiți dorința Dvs, iar noi o vom îndeplini.

De asemnea, puteți să admirați și să alegeți ținuta și accesoriile potrivite pe site-ul:pronovias.com, rosaclara.es Cu orice intrebare sau pentru programare ne puteti contacta la tel 022 83 00 31